Barcelonas fotbollsspelare Antoine Griezmanns make föds sitt 3:e av barn

BARCELONA Fotbollsspelare Antoine Griezmanns fru Erika Choperena föds sitt 3:e av barn

Antoine Griezmann, den Barcelona fotbollsspelare, blev pappa inom morse (torsdag 8), vänta 3:e gången, och därav utestående är är benägna att alla de hans tre och därav hans fru Erika Choperenas tre av barn även har fötts detsamma datum den 8 april.

Fransmannen meddelade födelsen från barnet Alba Griezmann på sociala medier och därav uttalas är benägna att hon föddes kl 10:24, och därav är faktiskt förflyttar hon via sina två systrar, Mía, för att föddes 2016, och därav Amaro född 2019.

Spelaren närma sig är benägna att återförena sina lagkamrater på Camp Nou inom morgon, fredag, så att påbörja träningen vänta lördagens gigantiska match och därav närma sig säkert det som får gratulera i riktning bort alla de via Alba födelse, för att rapporterats från marca com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *