Avslöjande ärkefiende Albert Wesker är tillbaka i Resident Evil Village

Capcom råda över meddelat är benägna att ett uttryckligt evenemang närma sig är benägna att hållas den 15 april. Nyheter247 är redo att just nu exponera är benägna att Albert Wesker är igen inom Resident Evil Village?

Månag råda över stället problemet är att iaktta uppnåelig är benägna att Albert Wesker kan leva såväl som återvända inom Resident Evil Village?

Pojken hade varit det finns en framstående fiende inom online-spel. Pojken inställd på arbete kollektivt i form av William Birkin se fram emot James Marcus såväl som rapporterade omedelbart ytterligare Ozwell E. Spencer , och grundande far till Umbrella Corp. Genom Spencers ledning mördade pojken såväl som Birkin Marcus. Efter förräderiet för att Wesker känner inom Resident Evil 1 såväl som Spencers bedrägeri lovar pojken är benägna att fånga honom komma vad som kan såväl som leverera genom sitt som företag, inom Umbrella Chronicles övertagande pojken genom Paraply såväl som inom Resident Evil 5 dödar pojken Ozwell E. Spencer, som ett resultat av på detta avslöjar verkligheten i fråga om dess ursprung: Det finns en forskningsprodukt i form av Progenitor-viruset.

5 thoughts on “Avslöjande ärkefiende Albert Wesker är tillbaka i Resident Evil Village

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + sixteen =