5 gratisspel närma sig det efterföljande vecka

0

Epic Games Store råda över avslöjat vad som kan vara utan kostnad spela det efterföljande varje vecka, att markera finns 5 resten av dem. Denna sort är alla de huvudpunkterna.

Under det att, dagens utan kostnad PC-spel släpptes, Episka spela avslöjade dessutom titta på ivrig spelare vilka titlar som kan är benägna att det har varit det tillgängliga och använder inte en av ytterligare kostnad i riktning bort dessutom via det efterföljande varje vecka på Epic Games Store. Låt oss talande i fråga om ben 5 matcher.

Det följande veckas utan kostnad Epic Games Store-spel är:

  • Deponia The Complete Journey, dvs. alla de tre kapitlen inom Deponia-serien
  • Ken Follet’s The Pillars of the Earth
  • Att markera första trädet

Deponia The Complete Journey

Deponia The Complete Journey is the samling resten av alla de tre spelen i riktning bort Deponia-serien, eller:

  • Deponia
  • Kaos på Deponia
  • Hejdå Deponia

Låt oss talande i fråga om det finns en trilogi resten av peka dessutom klicka på reseadministratörer resten av Daedalic Entertainment, prisbelönt byggare resten av genren för att råda över producerat titlar för att Edna & Harvey: The Breakout, The Whispered World dessutom Memoria.

Denna sort är den officiella beskrivningen resten av Deponia: “Inom ett resten av hans gör ett försök för att försvinna Deponia konfronterad Rufus Goal, en attraktiv tjej i riktning bort Elysium för att pojken har fått är frustrerande kär inom och eftersom oavsiktlig kommer att få sin tröstfyllda stjärnkryssare är benägna att hamna på sin framtida sopplanet. Denna tillfälle erbjuder upphov ännu en det finns en strålande ny flygplan: Rufus bör är faktiskt föra Goal igen ännu en den flytande tätorten Elysium … dessutom via risk närma sig pojken är benägna att skulle vilja utge sig titta på sin svåra pojkvän Cletus, för att resten av någon person anledning är spegelbilden Rufus. Således börjar till ett intressant reseadministratörer …

Jordens pelare

Förlitar sig på romanen via samma identiska namn, Jordens pelare är ett reseadministratörer för att övertagande oss ännu en Storbritannien i riktning bort 1100-talet. På detta spela utvecklades dessutom resten av Daedalic Entertainment.

Denna sort är den officiella beskrivningen: “Inom det finns en period resten av överdriven fattigdom dessutom krig börjar till det finns en liten by byggandet resten av det finns en katedral som ett sätt att be i fråga om välbefinnande dessutom säkerhetshöjning titta på sitt av föräldrar. Inom kampen titta på överlevnad sammanflätas liv dessutom öden. Broder Philip har fått prior titta på att markera baby Kingsbridge Abbey. För tillfället är det finns en pojke för att heter Jack uppfostrad inom skogen resten av det finns en mamsen för att råda över förbjudits i riktning bort samhället. Hans lärling för att murare närma sig är benägna att inklusive grunden titta på det finns en framtid för att det finns en skicklig byggmästare. Kollektivt via den vanärade adliga Aliena börjar till Jack dessutom Philip byggandet resten av en av många de som massiva katedralerna inom Storbritannien. “

The First Tree

Inom de som första tre, därefter gratisspelet i riktning bort det efterföljande veckas Epic Games Store, närma sig spelarna är benägna att bära rollen för att räven dessutom observera det finns en tur resten av gripande dessutom på samma gång vackra toner, inom det finns en crescendo för att härstammar i riktning bort livets leverans dessutom kulminerar via all chans att veta döden . Det är det ett övergående reseadministratörer (omkring det finns en dessutom det finns en halv timme) att markera uppmärksamma berättande dessutom enklaste pussel.

Denna sort till slut det gratis spelet i dagens Epic Games Store.

Leave a Reply