Domaren hade varit för att inte sanningsenlig gentemot Valladolid. Att iaktta hade varit för att inte rött skull slutat 0 – 0 enligt domareanalytiker

0

Barcelona hände endast en poäng i riktning bort modern Atletico Madrid grund av det finns en 1-0-seger gentemot Valladolid. Däremot efter matchen skrivs att markera minsta i fråga om målet se fram emot Osmane Dembel (Ousmane) men även Valladolids modiga prestation – scenlamporna är reserverade se fram emot domaren Jaime Latre (Jaime).

Inom Valladolid – men även följaktligen inom Madrid, som ett resultat av Barca bekämpa i fråga om titeln via Madridklubbarna Real men även Athletic – är de som förbannad genom Latres rättegång, men även ett antal val är förnämligast utmärkt, skriver “Gol”.
Att iaktta första hände inom den 62: e minuten varje gång Jordi Alba (Jordi) spelade via hänga i sitt eget straffområde. Domaren svarade för att inte men även märkte för att inte heller på VAR.
Eftersom den det finns en kontroversiell avstängning inom 79: e minuten. Dembele hade bråttom men även Oskar Plani (Oscar) stoppade honom via det finns en taktisk foul, varse i fråga om är benägna att pojken jag skulle inte förvärva ett tillfällig. Bara för att pojken förväntade sig för att inte är benägna att den jag skulle inte vara crimson. Valladolid-spelarna protesterade inom brist på förtroende men även kan för att inte av religion vad för att just hade inträffade.
– Domaren hade varit för att inte sanningsenlig gentemot Valladolid. Att iaktta hade varit för att inte rött. Pojken slog ner att markera, emellertid för att inte så oförskämt – sade Andujar Oliver (Andujar), det finns en förr i tiden välja men även dagens domareanalytiker.

Såväl som anser Oliver är benägna att Barcelonas mål som hade varit oregelbundet.
Ännu en men även via borgmästaren, det finns en eldig men även fan resten av Valladolid, Oscar Punete (Oscar), talade i fråga om det hela.
“På detta är ett uppenbar rån men även det finns en oöverträffad skamkänsla”, skrev pojken efter den primära situationen via Alba.
– Mor dyra, vilken skamlöshet. Det är det ändå 0: 0 på 80 min, att markera finns 11 blanquiviolet-hjältar – skrev pojken, men även pojken fortsatte inom samma identiska ton varje gång pojken dök citerar inom radioprogrammet “Elektrisk energi Partidazo de som COPE”.

[ad_2]

Leave a Reply