Assassin’s Creed Liberation närma sig på iOS såväl som Android, avslöjar det finns en läcka

Assassin ‘Creed Liberation närma sig är benägna att landa på prylar iOS Android, för att rapporterats resten av a läcka publicerad på Reddit. Nyhetskällan är anonym, så den udda rådets gäller: låt oss bära denna meddelande i form av ett saltkorn till någon person officiell intyg.

publicerad på PlayStation Vita 2012 såväl som upprepas av den anledningen som efteråt inom det finns en remastered variant på PC, PS4 såväl som Xbox One i form av Assassin’s Creed Liberation HD, sporten berättar historien i fråga om Aveline de som Grandpré, det finns en mördare för att bodde genom olika hälften resten av artonhundratalet inom New Orleans.
“Den mobila versionen resten av Assassin’s Creed Liberation begär det finns en terminal i form av ett minimum av 2 GB RAM (även när 4 GB närma sig är benägna att riktigt användbart) såväl som närma sig att leverera det finns en betydligt förbättrad teknisk sektor jämfört i form av remastern “, skrev författare vara uppmärksam på den påstådda läckan.
“Sporten närma sig är benägna att innefatta support titta på inom kontroller Blåtand. Att anse är redo att det har varit det olika del resten av Assassin’s Creed närma sig citerar , dock att iaktta efteråt är bara för att min gissning och på inga villkor det finns en läcka. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *