funktionalitet att tillägga i detalj utförligt inom den nya vikbara

0

Xiaomi meddelade genom officiell de som Mi MIX FOLD: att iaktta den här typen är den primära enheten vikbar resten av verksamheten, för att presenterades hela evenemanget den här dagen den 30 mars 2021.

Efter att iaktta utmärkta Xiaomi Mi 11 5G, brigad är en system hopfällbar utrustad genom användning av 8,01-tums OLED-flexibel inre skärm, genom användning av WQHD + -upplösning att tillägga 6,52-tums mångsidig yttre skärm.
Med tanke på vara t tering den fotografiska sektorn vi upptäcker att vi Surge C1 bildsignalprocessor, det finns en processor optimerad vänta kunnig bilder för att låter dig göra det högre är redo att hantera med de som första flytande linser aldrig betraktat inom det finns en smartphone.
Upplevelsen för att kan erhållas resten av Mi MIX FOLD kan också vara resten av premiumtyp på ljudfronten, genom användning av 4 högtalarinställningar, när, medans batteri är 5.020 mAh att tillägga är lämplig genom användning av 67W turboladdning.
Grund av ett par innovativa alternativ när det gäller gångjärnen råda över enheten det finns en lättviktslyft krympt genom användning av 27% jämfört genom användning av olika vikbara att tillägga hjälpligen tillförlitliga: interna tester utsätter att iaktta vänta nämner ta sig an 1, 0 00 000 nedläggningar.
genom vilket kamera huvuddelen resten av Mi MIX FOLD är utrustad genom användning av det finns en 108-megapixelsensor att tillägga flankeras resten av det finns en 13-megapixel vidvinkelobjektiv genom användning av ett 123-graders synvy att tillägga optimering hanterad resten av artificiell intelligens.
I ämnet av processor, vi har omedelbart det finns en Qualcomm Snapdragon 888, den väsentligen den mest överlägsna 5-nanometer-CPU inom mobilfältet, för att stöds resten av 3200 MHz LPDDR5-minnen att tillägga ett synnerligen sofistikerat avledningssystem för att fördelarna med entusiasmen jämnt på terminalens golvspel.
Två finns tillgängliga, sedvanlig att tillägga Ceramic Särskild Edition, vänta tre antal mode-: 12 GB RAM + 256 GB lagring, 12 GB RAM + 512 GB lagring att tillägga avslutningsvis 16 GB RAM + 512 GB skåputrymme. Vänta värdeändå bör vi redo något lång sikt.

[ad_2]

Leave a Reply