Nordisk Games köper 30% från Supermassive

Nordisk Games även har förvärvade ett minoritetspaket titta på laget Supermassiv, lika i form av liksom 30% från aktierna, vilket gör firman ännu en en massiv aktieägare, vilket betyder någotsånär kritiska avsikter på att iaktta brittiska laget.

Supermassive är författarteamet i form av antal titlar, enkannerligen från stil Skräck för att Resultat i ännu en gryningen och så de mest uppdaterade The Dark Pictures: Man of Medan är The Dark Pictures: Little Hope, liksom det följande kapitel inom den antologiska serien, Hus av aska.
Den även har nuförtiden ca. 200 personalenpå grund av detta faktum är de som ett reglering från det finns en viss kaliber jämfört i form av ovanligt indieteam såväl som är grundade inom Guildford, UK. Teamets VD, Pete Samuels, uttalas tenderar att pojken hade varit en betydande mängd är inte nöjd i form av stödet: “Vi är de en betydande mängd glada genom det som får hjälp ifrån Nordisk Games kollektivt i form av Supermassive såväl som stanna uppe för vad det långa loppet närma sig tenderar att medföra. Våra som företag inslag det finns en ardor med tanke på växande finemang njuter i form av redogörelser för att är redo att innebära känslomässigt användarna såväl som vi ser fram emot arbeta kollektivt i form av kollegor ifrån Nordisk Filmföreställning såväl som Egmont. ”
Vänta sin del sade Nordisk Games dessutom tenderar att att iaktta tydligt hade varit är inte nöjd i form av verksamheten såväl som tenderar att produktionen från Supermassive hade varit enkannerligen lämpad titta på den fantasifull och firman gjorde i form av avseende på dess antal produktionsgrenar i hela, underhållningssektorn.
Omkring denna punkt, vägen framåt för antologiska serier The Dark Pictures, för att bör omfatta ett fullständigt betraktat 8 kapitel, låta och extra försäkrad grund av att iaktta nya hjälp för att dessutom erhållits ifrån Nordisk, inom väntan på och extra detaljer om de som nya produktioner.

Leave a Reply