PlayStation Store från PS3, PS Vita att tillägga PSP stänger inom den tipsa från 2021, rapporterar

Genom användning av PlayStation 5 råda över vi gått kommer in inom det finns en ny generation Sony-konsoler att tillägga så mycket som PlayStation-infrastrukturen råda över vuxit. Sony ser ut som om ändå kunna inklusive att markera dagen före detta bostadsrestauranger när som helst man försöker på det långa loppet. I enlighet med det finns en ny rapport, den PlayStation Store från PS3, PS Vita att tillägga PSP Sara helt stängd inom den tipsa från 2021.

Rapporten närma sig ifrån The Gamer who citera det finns en “verifierad leverans” för att hävdar att det finns PlayStation Store från PS3 att markera från PSP stängs den 2 juli 2021. PS-butiken från PS Vitasom ett alternativ stängs den helt 27 augusti. Vad betyder att markera?
På detta betyder att PS3-, PSP- att tillägga PS Vita-spelare för att inte lång sikt är redo att köpa PlayStation Store-relaterade deltar i, DLC att tillägga digitalt innehåll material genom de som tre plattformarna. Att iaktta betyder dessutom tenderar att alla de deltar i för att ägs inom digitalt format är redo att för att inte lång sikt laddas ner: när du har det finns en serie titlar för att du kan helt för att inte behöver förlora, behöver du kan ladda ner och inte för inte inte utan skäl avskaffa spelen.
självklart vi pratar i fråga om det finns en rapport, för att inte i fråga om officiell meddelande. Enkla metoder till för att på något sätt är att markera ändå en mängd månader vistelser: alla bitar för att betyder tenderar att Sony formellt tillkännager saken (förutsatt tenderar att alla bitar är sant, efter alla) så förtidig för att genomförbar så att låta följare sätta upp sig.
På det följande generations tema påminner vi dig i fråga om att markera PS VR 2 nästa generations styrenheter presenterade av Sony: PS5 VR-detaljer och bilder.

Leave a Reply