Real gentemot Celta och använder inte en Sergio Ramos

Real Madrids kapten Sergio Ramos missar matchen genom användning av Celta. Ramos råda över det finns en kalvskada. Den erfarna fotbollsspelaren närma sig med all sannolikhet tenderar att sakna Spaniens inledande matcher, inom kvalet vänta VM. Sergio Ramos tjänstgjorde individuellt i riktning bort sina lagkamrater, för att förberedde sig vänta matchen genom användning av Celta. Mannen tål för att inte ansträngningarna, varför Zinedine Zidane bestämde sig i ett försök att för att inte tävla i fråga om en placering inom laget.

Efter två månaders paus återvände Ramos ytterligare Real-laget förra veckan att tillägga spelade gentemot Elche inom La Liga att tillägga Atalanta inom Champions League. Inom varje matcherna byttes pojken ut inom olika halvlek.
Tillsammans med Ramos närma sig Real inom Vigo tenderar att vara och använder inte en Alvaro Odriozola, Mariano Diaz, Eden Hazard att tillägga Dani Carvajal.
Real är ett gäng Celta på lördag kl 16.15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − six =