Granada CF dras gentemot Manchester United inom Europa League

GRANADA CF dras gentemot den mäktiga Manchester United inom Europa League kvartfinal
Den eu drömmen i fråga om Granada FC av kontinuerligt genom användning av dragningen just nu, fredag ​​19, titta på kvartsfinalen inom Europa League, genom vilket Andalucían La Liga-klubben placeras gentemot den legendariska engelska klubben Manchester United, sorgligt, troligen att anse starkaste resten av de som sju reglering för att de får ha matchats genom användning av.
Diego Martínez, Granadas , flög igen med ursprung i hemmahörande i igår kvällsmatch budapest, samt och använder inte en är benägna att gå resten av planet gick mannen omedelbart ta sig an det finns en intervju genom användning av Movistar +, genom vilket mannen kommenterade dragningen, ”Som ett resultat av vi på inga villkor är redo att utvälja det finns en rival, vad vi är redo att göra är att organisera oss ta sig an fullo samt förmånen från oavgjort gentemot det finns en europeisk stor för att Manchester ”.
Därefter närma sig de som inneha nöjet är benägna att spela gentemot Paul Pogba, Bruno Fernandez, Harry Maguire, Marcus Rashford, David De som Gea, och många andra, inom vad kommer förvandlas till det finns en fantastisk tävling genom den 2 benen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − twelve =