Kaviar’s iPhone 12 Pro även Galaxy S21 Ultra är för att det är i guld

Apple även Samsung-enheter är “dekorerade” i form av så ganska mycket för att ett kilo 24-karats guld, iPhone 12 Pro kostar 159 000 även Galaxy S21 Ultra 169 000 dollar.

Kaviar tillverkningen bara för att sju kopior resten av varje enheterna även gagnar kommer att bli 18-karats guld titta på sina modeller. Den denna sort gången är att iaktta emellertid 24 karat, rent guld som kan vara ett mjukt materialfaciliteter och på inga villkor är titta på vardagligt bruk. De i egenskap av köper den så kallade Goldphone bör det helt sköld den och extra.

Tillsammans med bärbar telefoner säljer Caviar dessutom ett lyxfodral genom vilket enheterna närma sig tenderar att levereras vara uppmärksam på shoppare. Leverera förekommer resten av det finns en icke-offentligt kurir har varit för att i ändå på planeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 4 =