Guardiola: Haland är troligen en av de som största anfallarna på planeten

0

Manchester City närma sig är benägna att spela Borussia Dortmund inom kvartsfinalen inom Champions League. “Miljonärerna” leds resten av två barnen tävlingsdeltagare (Erling Halland såväl som Jadon Sancho) för att länkas resten av media vara uppmärksam på Manchester City.

Manchester City-chef Pep Guardiola höll det finns en presskonferens nuförtiden längre fram än matchen genom användning av Everton inom Premier League.
Presskonferensen växte till slutligen poäng vara uppmärksam på Borussia såväl som Holland.
“Vi är de privilegierade är benägna att vara bland de många åtta största lagen inom Europa. Jag borde inte ha betraktat Borussia den den här typen säsongen, jag hade för att inte ett tag. Jag ska är benägna att dedicera mig sin helhelt genom landslagspausen. “Dortmund råda över hela tiden ett excellent reglering”, säger Guardiola såväl som talade av den anledningen som i fråga om Haland, för att råda över gjort 31 mål som inom 30 matcher den den här typen säsongen.
“Siffrorna konversera vänta sig själva. Pojken är troligen en av de som största anfallarna på planeten. “Jag utcheckat bara några få deltar i, jag tittar på statistiken … Spektakulära.”
Citychefen önskade att för att inte svar på svårigheten i fråga om mannen vill ha Holland inom sitt reglering.
”Visst är han det finns en Dortmund-spelare. “Jag gillar för att inte varje gång olika pratar i fråga om mina tävlingsdeltagare, så jag förstå för att inte svar på den svårigheten.”

[ad_2]

Leave a Reply