Square Enix Presents, följ att iaktta genom användning av oss ​​ikväll kl 18:00

Just nu kl 18:00 debuterar mannen Square Enix presenterar, inom princip Nintendo Direct i riktning bort att iaktta japanska förlaget, under vilket Tillkännagivanden anländer de som kommande veckorna i riktning bort sina interna lärande. Att iaktta väsentligen den mest relevanta är faktiskt Life is Strange 3, fast det kommer det har varit det olika intressen. I själva verket är inbjudan det finns en följ händelsen genom användning av oss leva. Sanningsfasetter är är benägna att vi i riktning bort 17:30 närma sig är benägna att håll dig sällskap kollektivt genom användning av Francesco Serino även Pierpaolo Greco, som kan är benägna att kommentera tillkännagivandena livesport.

TILL är benägna att slutföra Square Enix-evenemanget har fått som ersättare Matt Mercer i riktning bort Critical Role, för att försök göra kvällens datorprogramvara tydligen:

  • Löpare, den uppslukande RPG-shootern inom ett mörkt även bestämd sci-fi-universum som kan den 1 april
  • Balan Wonderworld, närma sig den 26 mars
  • Firandet från 25-årsjubileet vänta TOMB RAIDER
  • Marvels Avengers, att iaktta 3:e personens berättande action-äventyrsspel i riktning bort Crystal Dynamics
  • Den framtida actionskytten Just Cause Mobile
  • Meddelanden vänta nya mobilspel i riktning bort Square Enix Montréals prisbelönta studio
  • Det finns en titt på bara några få bisarra deltar i i riktning bort Square Enix dotterbolag TAITO

Kommer du att kunna observera att iaktta strömning inuti de som denna sort nyheterna, inom den särskilda rutan eller omedelbart på vår Rycka kanal, förmodligen genom användning av den officiella appen på iOS även Android. Gå med det som får aviseringar i fråga om nya filmer!
Hände dessutom ihåg att iaktta på Telegram att iaktta finns den officiella gruppen . Så att växa till att bli del av denna gemenskap har du någonsin bara för att ett Telegram-konto även klickar på den här länken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 20 =