Fotbollsförbundet bekräftar Spaniens cupfinal närma sig tenderar att spelas utan ut en tittare

Fotbollsförbundet bekräftar Spaniens cupfinal närma sig tenderar att spelas utan ut en tittare.
SPANIEN hälseminister Carolina Darias tvivlade igår på följare för att deltog inom finalen inom Copa del Rey – under vilket Athletic Club samt Real Sociedad närma sig tenderar att slåss i fråga om titeln inom Sevilla den 3 april – hävdar att det inte är ”lämpligt, lämpligt eller bekvämt” att hålla cupfinalen med en publik. Att tillägga Kungliga spanska fotbollsförbundet (RFEF) även har utfärdat ett tillkännagivande för att bekräftar tenderar att hälsovårdsministeriet även har beslutat tenderar att för att inte möjliggöra de flesta av folket på läktaren – varken med ursprung i hemmahörande i Sevilla eller någon person annanstans.
”Detta epidemiläget de brukar etablerade åtgärderna för att medför tenderar att mobiliteten stängs perimeter, både se fram emot den autonoma regionen Andalusien samt se fram emot provinsen Sevilla, gör att anse inte möjligt se fram emot följare som inte är det bosatta inom provinsen för att delta inom på detta montering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − eight =