Pjanic flyttar ta sig an Ancelotti inom Everton?

Miralem Pjanic misslyckades via tenderar att herald sig inom Barcelona-laget. Mannen kan lämna klubben. Mannen fattade valet tack vare tillkännagivandena i fråga om tenderar att Jorgenjo Vajnaldum släpps kl Barcelona för att det finns en utan kostnad entusiastisk spelare. Spanska medier hävdar tenderar att Pjanic närma sig tenderar att spela inom den engelska Premier League det följande säsong. Representanten se fram emot Bosnien även Hercegovina behöver ha Carlo Ancelotti inom sitt reglering.

Pjanic flyttade ifrån Juventus ta sig an Barcelona förra sommaren inom byta gentemot Arthur.
Sedan igen behöver Ancelotti stärka Evertons mittfält och extra efter tenderar att Dokure, Alan även Hames Rodriguez anlände ta sig an Goodison Park förra sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =