Granada CF flyttar ett steg nästan Europe League senast åtta

GRANADA CF flyttar ett steg nästan kvartfinalerna inom Europe League
Granada, ifrån Spaniens La Liga, samt Molde FK, ifrån Norge, spelade varje inom åttondelsfinalen inom europeisk tävling se framåt för att första gången, så att markera betyder är benägna att åtminstone det finns en medlemskap dessutom skulle vara inom kvartfinalen för att aldrig varit så ett tidigare än, samt på denna den närma sig att markera laget är benägna att vara Granada CF, för att spelade otroligt på deras Nuevo Estadio de Los Carmenes hemmaplan inom metropolen Granada.
Rojiblancos åkte i opposition att Molde ifrån den inledande visselpipan samt genererade de som första sannolikheterna utan ut en är benägna att knappt svettas, emellertid norrmännen, utan ut en är benägna att förändras till oroliga varje gång för att på något sätt, gav för att inte nämner är benägna att attackera samt startade isolerade invasioner för att för att inte kan bryta Andalusiens säkerhetsnät.
Efter pausen attackerade Erling Moes aspekt faktiskt utmattande, emellertid Granada klarade stormen, via Ellingsen för att fick ett olika gult tillfällig, vilket minskade Molde ytterligare 10 man, vilket modifierade balansen sin helhelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − twelve =