115 brandmän deltog i släckning av OVHs datacentrum 10000 servrar närma sig i fråga om ett antal veckor

115 brandmän deltog i släckning av OVHs datacentrum 10000 servrar närma sig i fråga om ett antal veckor

OVHclouds SBG2-datacenter inom Strasbourg även har förstörts från det finns en brand för att dessutom skadade SBG1. Inte någon skadades inom eldstaden, å andra sidan alla de 4 datacenter platsen skulle vara stängda. Eldstaden utbröt strax efter midnatt, på onsdag morgon, och därav att anse tog sex timmar är benägna att leverera kontroll, i form av över 100 brandmän på t situationen. SBG2-datacentret i form av 5 våningar, 500 kvm, förstördes allteftersom SBG1 skadades allvarligt. SBG3 och därav SBG4 skyddades från brandmännen. Webbplatsen är denna dag utomhus skiljelinjerna på onsdag morgon, och därav inte en av datacentren platsen startar i fråga om just nu, baserat på OVHcloud-grundaren Octave Klaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =