Barcelona ut ur Champions League från PSG

BARCELONA ut ur Champions League från PSG inom åttondelsfinalen vänta första gången av den anledningen som 2007
Barcelona kan bara för att göra 1-1 oavgjort inom natt (onsdag 10) inom deras Champions League-match inom olika etappen i opposition att PSG, på Parc Del Princes inom Paris, för att märkte dem utrotad i riktning bort konkurrensen 5-2 ett fullständigt, första gången att de hade gått ut inom åttondelsfinalen av den anledningen som 2007.
Det finns en magnifik skärm från PSGs tidigare Real Madrid-målvakt, Costa Rica, Kaylor Navas har varit instrumental inom nederlaget, tillsammans med tenderar att rädda ett straff i riktning bort Lionel Messi, inom det finns en match för att så frivolöst kan ha slutat inom det finns en seger vänta Blaugrana, via bortalaget överlägsen genom så mycket som matchen i opposition att Ligue 1-sidan.
Barcelona pressade att tillägga pressade å andra sidan kan sin helhelt simpelt för att inte tvinga de som behövs målen, att tillägga är faktiskt bör de som åter att tillägga koncentrera sig åter så att stänga gapet på Atletico inom La Liga, under vilket de som denna dag ligger inom olika tillräckligt med utrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − fourteen =