uppdatera det efterföljande generation vänta Xbox Series X | S tillgänglig däremot för att inte vänta PS5 exakt nu

Övervakning fick de som mest uppdaterade timmarna det finns en uppdatera det efterföljande gen tillägnad Xbox Series X | S däremot vad den är ej menad vänta PS5i alla fall vänta tillfället, via det finns en distinktion inom terapi för att är redo att härröra ifrån att iaktta antal vägen på vilket det efterföljande generationskonsoler hantera titlarna inom bakåtkompatibilitet.

Uppdateringen tillägnad Xbox Series X | S-versionen från Overwatch innebär införandet från tre antal lägen med ett syfte att hantera med ökningen inom upplösning såväl som bildhastighet, att iaktta behöver vi säger att:

  • Upplösning – 4K ungefär 60 fps på Xbox Series X, 1440p ungefär 60 fps på Xbox Series S
  • Balanserad – Förbättrad grafikkvalitet ungefär 1440p såväl som 60fps på Xbox Series X, 1080p såväl som 60fps på Xbox Series S
  • Bildhastighet – 1440p ungefär 120 fps på Xbox Series X, 1080p ungefär 120 fps på Xbox Series S
Väntar på extra exakta analyser från bisarra youtubers eller Digital Foundryär att iaktta på grund av detta faktum det finns en vackert stigning i fallet med upplösning såväl som effektivitetsklänning på Xbox Series X | S däremot att iaktta finns dessa dagar inga signal till minst en jämförbara ersätta vänta PS5.
Återigen väntar vi på besked, men den är säkert ojämlika behandlingen, för att dessutom ses inom olika omständigheter för att Star Wars: Squadrons, är redo att härröra ifrån antal betyder det efterföljande generations konsoler hantera njuter inom bakåtkompatibilitet: På Xbox Series X | S är redo att byggare accelerera upplösningen eller låsa citerar bildfrekvensen hela genom för att lätt uppdatera samma identiska kod för att används vänta spelen Xbox One, allteftersom att iaktta på PS5 krävs att du bara fyller inom ett specialversion från sporten vänta det efterföljande generationens Sony-konsol, individuellt ifrån PS4 såväl som via nödvändigheten att tenderar att genomgår det finns en lång sikt process.
Möjliggöra tenderar att Overwatch mest sannolik för att inte lång sikt är förnämligast populärt på konsoler, plus via Övervakning 2 för att hotar inom horisonten är att iaktta genomförbar tenderar att uppdateringen för att inte levereras till PS5, däremot vi väntar ändå på händelsen från saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × one =