Lekip: PSG kommer inte att göra är benägna att att tillfredsställa Mbape efterfrågan, de kommer dumpa honom

Kylian Mbappé, det finns en fotbollsspelare för att Pele infört för att sin efterträdare, är ännu en salu, skriver de som modern franska medierna “Le Parisien” dessutom “Lekip”. Baserat på dessa källor hade varit klubben missnöjd genom användning av för att delta för inom ett antal månader på är benägna att Mbape jag skulle inte svar på deras erbjudande.

PSG betalade 180 miljoner euro ännu en Monaco titta på Kylian Mbappé 2018. Hans kontrakt löper ut inom juni 2022. PSG kommer att få för att inte ha rekommendation är benägna att vara utan ut en anfallaren ännu en ett minska värde än den riktiga. 22-åringen är ett gäng 200 miljoner euro och det är det att markera kvantitet för att PSG närma sig att önska i fråga om inom sommarövergångsfönstret.
“Genom de som mest uppdaterade mötena även har klubben erbjudit honom ett fyra- eller femårskontrakt dessutom det finns en avlöning för att det följande den svåra finansiell situationen för att orsakats resten av coronavirus, bör Mbape fördröjer dessutom ber i fråga om av ytterligare ett tag att tänka på”, skrev Lekip.
Baserat på denna leverans krävde Mbape dubbelt så en alltför stor mängd avlöning, genom användning av att markera aktuell kontraktet tjänar mannen 17,5 miljoner euro varje år. Mbape önskade att ha 35 miljoner euro varje år, så en alltför stor mängd för att Neymar tjänar. Mannen trodde dessutom är benägna att mannen för att inte jag skulle inte ha förmågan att avancera inom den franska ligan.
Baserat på plikt är tre golfutrustning favoriter titta på hans signatur: Real Madrid, Manchester City dessutom Liverpool. Dessa golfutrustning är allvarligt har intresse resten av honom, bör problemet är i fråga om de ha kunskap i att tillfredsställa hans finansiell efterfrågan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 20 =