FIFA att kunna pröva Arsene Wengers nya offside-regelbyteförslag

FIFA ännu en rättegång Arsene Wengers kontroversiella nya offside-regelförändringsförslag
Förut Arsenal-manager Arsene Wenger även har varit FIFA: s chef se fram emot en världsomfattande fotbollsutveckling eftersom den 2018 då pojken kallade sin ett tag på sin underbara besvärjelse på Emirates, såväl som är faktiskt, hela genom sin placera inom sporten, även har pojken kommit via ett kontroversiellt nytt strategier att byta offside lagstiftning inom fotbollsfolks.
Fransmannen, känd se fram emot sin kärlek ännu en den tekniska sidan från sporten, såväl som vill att anse dagens systemet under vilket ivrig spelare straffas från minsta marginal genom VAR: s jurisdiktion, presenterade sin igår (fredag ​​5) omkring deras årsstämma ännu en de som International Football Association Board, som kan vara fotbollens lagstiftare.
Gianni Infantino, presidenten se fram emot FIFA, fotbollens styrande organ, sade, ”Vårt mål som för att Ifab, såväl som jag konversera genom kontroll från mina kollegor i riktning bort Ifab, är hela tiden tenderar att undersöka i fråga om vi är redo att göra fotbollsfolks extra attraktiv – utan ut en att byta det karaktär, tydligt från fotbollsfolks ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 10 =