den lilla bokstaven via släppdatum, karaktärer men även information

Genshin-inverkan närma sig snabbt det som fårersätta 1.4, för att är faktiskt även har ett släppdatum inställt titta på 17 mars 2021 men även närma sig tenderar att leverera via sig ett antal information mellan karaktärer, innehåll material men även speciella evenemang, bland vilka vi förnämligast vi upptäcker att det finns en ny tävling.

En av många de som gigantiska förändringarna titta på Genshin Impact en version 1.4 skulle vara Windblume Tävling, för att trailern ovan är tillägnad, som är ett evenemang av tillgängligt titta på dem för att även har nått rank 20 men även slutfört “Song of the Dragon and Freedom” -uppdraget. Det är en speciell tillfälle som ett resultat av den framför alla bitar leder vara uppmärksam på tenderar att fördjupa kunskapen i fråga om karaktärerna rättvist än tenderar att tillhandahålla nya spelfaser speciellt RPG.
Det är det i verkligheten en form dating-sim hela vilket vi är redo att spendera ett tag men även talande via Noelle, Bennett, Barbara men även Chongyun. Hela festivalen är att iaktta dessutom uppnåelig för att delta inom antal minispel inom singel eller nyheter247 skriver i fråga om, för att det är kommer du att kunna vinna biljetter titta på förvärvet inom den individen affärslokalen.
Ur synvinkel från historiskt förflutet, närma sig uppdateringen att erbjuda och extra den lilla bokstaven i fråga om avgrundsordningen men även i fråga om ödet titta på den bli besegrad resenärens bror, vilket berikar spelets historiskt förflutet. Äventyrare för att av konstant att titta på via “Bough Keeper” Dainsleif närma sig att tillfredsställa Abyss Herald men även lära sig ett par chockerande hemligheter och tekniker i fråga om Bryta Guard på Stormterror’s Lair.
Med omgivning, närma sig uppdateringen tenderar att medföra den Peculiar Wonderland-domänen, innefatta antal slumpmässiga utmaningar. I förhållande till de som nya signal, “Thorny Benevolence” Rosaria närma sig tenderar att förändras till det finns en integrerad del från rollerna för att det finns en 4-stjärnig fighter, beväpnad via polearm men även Cryo-makt, å andra sidan och extra information på denna front måste också komma efteråt, för att vi rapporterade via förr läckor till 1 ny karaktär 5 stjärnor på ett sätt.
Och extra information inom videopresentationen under, för att granskar de som antal den lilla bokstaven från en version 1.4 från Genshin Impact, samtidigt som sporten av konstant tenderar att vara ett fenomen ur ekonomisk synvinkel men även härledd 8 gånger utvecklingskostnaderna bara titta på mobilversionen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =