Manchester City för tillfället är 15 poäng klart högst citerar inom Premier League

MANCHESTER CITY Är faktiskt 15 poäng hantera på toppen från Premier League efter sin ägo slagit vargar
Ikvälls hårda seger genom Wolverhampton Wanderers på The Etihad förlängde Manchester Citys extraordinära obesegrade körning ytterligare 21 matcher, fast att iaktta tog mål som hela de föregående 10 minuterna med ett syfte att göra poängen säkra, som ett resultat av Wolves gav de som utvalda mästarna mången titta på sina kontantbelopp.
Guardiola varnade sina entusiastisk spelare framför på detta njuter tenderar att hela signal på självbelåtenhet närma sig att styra ytterligare tenderar att de som förlorar sin tillräckligt med utrymme. Emellertid de som sex förändringarna med ursprung i hemmahörande i lördagens seger genom West Ham hade varit för att inte straff, extra det finns en produkt från tenderar att mannen hade det finns en självsäker trupp i form av det finns en ren välbefinnande, såväl som var och en tillgänglig entusiastisk spelare förtjänade ett par minuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 1 =