Lionel Messi ‘stannar bara för att i fråga om jag vinner ordförandeskapet’ hävdar Joan Laporta


LIONEL MESSI ‘Stannar bara för att i fråga om jag vinner ordförandeskapet’ hävdar Joan Laporta
Hela det finns en debatt mellan de som tre presidentkandidaterna inom Barcelona gjorde förr i tiden president Joan Laporta ett djärvt påstående när det gäller vägen framåt för klubbens stjärnspelare Lionel Messi även hävdade tenderar att Messi bara för att jag skulle inte behålla vistelser inom klubben i fråga om pojken, Laporta, vände president den 7 mars.
De som tre potentiella presidenterna, Victor Font, Toni Freixaäven Laporta har varit hela nuvarande, å andra sidan bara för att förr i tiden advokat, Laporta, tog nämner fråga Lionel Messi:
Presidentens förhoppningsfulla jag vet att en betydande mängd effektivt tenderar att Messi närma sig tenderar att spela ett nyckeltema inom valet den 7 mars även pojken hävdar tenderar att argentinern för att inte bara för att är bekymrad genom summa pengar, “Mannen styrs för att inte bara för att från summa pengar”, tillade pojken, “Mannen behöver ha ett konkurrenskraftigt arbetskraft att förverkliga. Jag viss på tenderar att han kommer ta hänsyn till mitt erbjudande, liknar jag viss på tenderar att i fråga om någon person en annan vinner närma sig pojken för att försvinna ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =