Granada och därav Villarreal lär sig deras Europa League 2021 Slutlig 16 motståndare

GRANADA och därav Villarreal lär sig deras Europa League 2021 16 mest uppdaterade motståndarna varje gång dragningen är färdig
Den här dagen, fredag ​​26, sågs dragningen resten av de som 16 lagstiftning för att tävlar i fråga om ett ställe inom kvartfinalen inom Europa League 2021, för att hålls omkring UEFAs huvudkontor inom Nyon, Schweiz.
Första etappmatcherna inom åttondelsfinalen är planerade ännu en 11 mars och därav returmatcherna är den 18 mars, under vilket matcherna spelas klockan 18.55 CET och därav 21.00 CET, genom användning av attrahera se fram emot kvartfinal och därav semifinal den 19 mars.
Granada besegrade ett annat svenskt lagstiftning, Malmö, 3-1 inom de som förut slutspelet, och därav i fråga om de som kollar på sina motståndare närma sig att markera är benägna att upptäckas är benägna att Molde råda över tappat omkring varje de som förut tillfällena för att de som mötte spanska lagstiftning gentemot Rayo Vallecano inom den primära omgången resten av UEFA Cup 2000/01 och därav gentemot efterföljande mästare Sevilla inom omgången 2015/16 på 32.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 1 =