avslöjade de som bästa titlarna inom januari 2021

Steam avslöjade vad vindarna hade varit bästa titlar från Steam ytterligare Januari 2021. För att hela tiden gjordes beräkningen på grundval från intäkterna för att registrerades genom loppet av de som första två veckorna från lanseringen. Valve borde inte ha avslöjat exakta informationen se fram emot de som enskilda spelen, för att kan erhållas inom inte en enda särskild ordning.

Följare från Rogue-style-spel upptäckte ett antal unika men även omspelbara upplevelser denna månad, tillsammans med Skul men även Home Behind 2, samtidigt som ivrig spelare för att letade efter ett otroligt automatiserings- men även simuleringsspel märkte deras vilja i fråga om att markera nya året gå inom uppfyllelse genom användning av Dyson Sphere Datorprogramvara. Tenderar att låt oss Tale of Immortal men även Heroes of the Three Kingdoms 8 göra att markera ganska mycket positiv inom Kina överraskade oss för att inte, som ett resultat av varje erbjuda det finns en hälsosam dos från kinesisk historiskt förflutet men även mytologi. Såväl som även har Sega presenterat PC-debuterna från 3 sin helhelt remasterade titlar ifrån den legendariska Yakuza-serien, för att absolut närma sig tenderar att upprätthålla följare men även nostalgiker upptagna.
Vi läserhel post från de som hetaste titlarna på Steam inom januari 2021:
5 gratisspel hetaste bland månadens utgåvor:

  • hexceed
  • CosmicBreak Gemensamma
  • SCP: Escape Together
  • B100X – Auto Dungeon RPG
  • Soul Fil

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =