Systemchock, trailer tillkännager lanseringen från demo men även start på reservationer – Nerd4.life

Nightdive Studios råda över lanserad det finns en ny trailer från omskapningen från Systemchock så att meddela utbudet från demo men även öppnandet från reservationer inom de som antal digitala butikerna. Släppsperioden råda över dessutom avslöjats: sommaren 2021. Tragiskt finns att anse inget det exakta datum men, så måste du vara är inte nöjd.

Observera är benägna att de eftersom bokar Program Shock kommer att få utan kostnad Systemchock 2: Enhanced Edition, varje gång närma sig att anse är benägna att det har varit det av tillgängligt. De som värdet från sporten har varit fast € 37,99, som ett minimum PC-versionen. I ett försök att ladda ner demo kan ni gå vara uppmärksam på Steam, citerar GoG eller uppåt Epic Games Store.
Program Shock är det finns en ny utgåva från det finns en klassiker från uppslukande sim. Det kommer erbjuda ett sin helhelt nydesignat grafik- men även spelgränssnitt vänta det finns en avgjort extra en samtida upplevelse än det unika. Låt oss läsa den officiella beskrivningen:
Du kommer vaknar citerar ifrån det finns en sex månader långvarig koma ombord på Citadel, TriOptimums främsta rymdforskningsstation. Mutanter njuter från kropparna hos sina före besättningsmedlemmar, metallbundna mardrömmar från kött strömmar genom de som mörka korridorerna, men även SHODAN, stationens AI, riktar citadellas laser gentemot … Jorden!
Gör allt du neurala gränssnitt från marin standarden är alla bitar för att står mellan mänskligheten men även kiselgudomen kunna återuppbygga jorden i enlighet med sin egen fantasifull och.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =