Luis Suarez: Jag fick höra inom Barcelona tenderar att jag brukade vara tillräckligt gammal så att spela på toppnivå

Överföringen resten av Luis Suarez ifrån Barcelona ännu en Atletico fortsätter att vara nyfiken se framåt för att sportpubliken. Uruguayan utvisades faktiskt ifrån “Nou Camp” inom sommaröverföringsfönstret. Mannen fortsatte sin yrke inom Atletico, genom vilket mannen gör att iaktta fin fram till denna punkt, mannen råda över gjort 16 mål som inom 20 matcher inom La Liga.

Inom det finns en intervju via France Football avslöjade Suarez vad för att hände de gånger tidigare att hans avresa men även sättet att mannen valda Atletico.
“Jag brukade vara väsentligen den mest upprörd en gång de nämnde ännu en mig tenderar att jag brukade vara föråldrad men även tenderar att jag för att inte lång sikt kan spela på överdriven grad. Tenderar att jag för att inte är redo att leda laget. Jag tyckte för att inte i fråga om att iaktta. Det är det tydligt se framåt för att mig tenderar att jag genom tre eller 4 kalenderår för att inte bidrog en betydande mängd, fast var och en säsong gjorde jag utöver 20 mål som. Jag hade fin statistik, bara för att Messi har varit högre än jag. Ganska mycket av resten av spelarna för att de som tog ännu en klubben ännu en stängning har varit för att inte på den grad för att förväntades resten av dem. Inom sex kalenderår uppfyllde jag hela tiden att iaktta för att krävdes resten av mig. Fast några utfärdar förändrades inom Barcelona men även jag accepterade att iaktta. Jag uppskattat bara för att för att inte sättet att de som gjorde att iaktta. “Jag föreställa tenderar att jag förtjänade tenderar att växa till att bli behandlad via respekt”, nämnde Suarez.
Jag gick så att jag behövde nuvarande hela genom vilket tenderar att jag ändå är redo att spela på toppnivå.
“Jag uppskattat begreppet som överföra ännu en Atletico, det är det det finns en ambitiös medlemskap. Inte någon ifrån Barcelona gick via på min övergång. “Att iaktta har varit mitt personliga , de som visste ingenting”, avveckla Uruguayan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 9 =