Gran Turismo 7 se fram emot PS5 nämner 2022 från Sony, den här typen är varför

Gran Turismo 7, debutavsnittet se fram emot Polyphony Digital-serien den PS5, råda se fram emot PS5 nämner 2022 samt Sony förklarade förklaringarna vara uppmärksam på på detta val av inom det finns en intervju genom användning av Jim Ryan.

Verklighet är är benägna att rykten hade cirkulerat inom ett antal veckor i fråga om sannolikheten är benägna att Gran Turismo 7, såväl för att God of War 2, emellertid som tur är råda över titeln Santa Monica Studio men för att inte berörts formellt från saken.
“Händelsen från Gran Turismo 7 råda över varit tvungen att tillfredsställa produktionsvårigheter relaterade vara uppmärksam på pandemin, varför släppperioden se fram emot sporten råda över flyttats med ursprung i hemmahörande i 2021 vara uppmärksam på 2022”, säger ett tillkännagivande med ursprung i hemmahörande i att iaktta japanska affärsrörelsen.
“Genom användning av hälsotillståndet för att ändå utvecklas utvecklas situationen dynamiskt och ett par prioriterad element från spelutvecklingen råda över avtagit genom loppet av de som mest uppdaterade månaderna. Vi för att separera extra detaljer om lanseringsdatumet se fram emot Gran Turismo 7 så snabbt för att uppnåelig.”
I fråga om att iaktta å ena sidan Sony officiellt tillkännagav PlayStation VR för PS5, är att iaktta uppenbar är benägna att situationen dessutom råda över tvingat affärsrörelsen är benägna att göra smärtsamma uppoffringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − seventeen =