Avsiktligt sex är friskare än spontant

Ett arbetskraft resten av psykologer i riktning bort Ruhr University inom Bochum genomförde det finns en studie i fråga om sex genom vilket den ultimata slutsatsen är tenderar att individer som du föreslår råda över högre sex än de som som kan vara extra spontana. Summorna publiceras inom The Journal of Sex Research.

I överensstämmelse med studien är de som personer som kan vara disciplinerade, stabila dessutom {orienterade} i ett försök att att reagera liz e betydligt inom livet extra mottagliga tenderar att vara sexuellt nöjda. Den tyska studien berörda 966 två sammanhörande för att svarade på poäng relaterade ytterligare kvaliteten på samlag dessutom personliga egenskaper. Konsulter råda över funnit tenderar att samvetsgranna individer är extra sexuellt uppfyllda, att iaktta behöver vi säger att de som förmodligen den mest nöjda är heterosexuella damer för att råda över en betydande mängd samvetsgranna följeslagare.

I överensstämmelse med studiens berättare förlitar sig på på detta på tenderar att grundliga dessutom lydiga individer som oavbrutet är samvetsgranna känner sig pressade tenderar att uppfylla sina följeslagare sexuellt. Tenderar att planera intimitet är redo att ett eller annat sätt bidra ytterligare högre kommunikation inom relationen.

“Högt samvete är redo att vara speciellt lämpligt i termer av tenderar att skapa ett överkomligt sexliv”, säger skapare Julia Welten.

Det framstå som tenderar att i termer av sex närma sig de i egenskap av du föreslår oblyg för att lyckas med målet först.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − two =