Låt oss titta på den galnaste utan kläder firandet nånting

Vi har i nuläget betraktat alla bitar inom fotbollens värld, bör det finns en sådan slingrig firande från mål som – aldrig! Huvudpersonen är Jan Van den Bergh, en belgisk fotbollsspelare, vars utan kläder firande växte till viral.

Scenen gick bort på söndagen, när som helst Bershots entusiastisk spelare slog Genk borta genom användning av 2: 1 såväl som därför åter gick komma in inom gruppen från team för att förebygga se fram emot Europa. Matchen präglades från ett otroligt mål som från Van de som Berg se fram emot ledningen se fram emot Bershot inom den 65: e minuten.
Pojken “fångade” bollen genom användning av sin vänstra fot i riktning bort cirka trettio meter såväl som skickade den ta sig an omvänd krok oförsvarbar. Visst på detta är utan tvekan en av de som galnaste målfirandet för att även har betraktat på på ett tag ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 2 =