Filipe Luis: Simeone även har inget kranskärl … det finns nada högre inom historien än Messi

Den erfarna brasilianaren Filipe Luis dagen tidigare än matchen mellan Atletico även Chelsea inom Champions League avslöjade inom det finns en djup intervju till exempel samarbete Diego Simeone även Jose Mourinho hade även pratade dessutom i fråga om Eden Hazard även Lionel Messi. Felipe Luis även har varit det finns en ivrig spelare titta på Atletico även Chelsea inom sin yrke även är för tillfället det finns en ivrig spelare titta på Flamengo.

Filipe Luis uttalas tenderar att pojken hade varit en gigantisk god vän ännu en Simeone, fast tenderar att pojken hade varit ganska mycket stressad när som helst pojken spelade genom loppet av sitt kommando på Atletico.
”Det är det inte jämnt tenderar att spela titta på Simeone, pojken även har inget kranskärl. Mannen bestämmer vad pojken ska göra med ett syfte att vinna. När som helst pojken hände ännu en klubben 2011 hade varit vi 4 faktorer med ursprung i hemmahörande i riskzonen, även av den anledningen som vunnit pojken Europa League. När som helst december hände hade varit jag det finns en back utan ut en tilltro, inom januari växte till jag en av de bästa vänsterbacken på jorden. Cirka 120 ivrig spelare passerade hela genom Atletico genom loppet av Simeone. “Ett antal dem hände för att stjärnor även klarade för att inte, samtidigt som att iaktta fanns ivrig spelare för att anonymiserade henne även av den anledningen som växte till gigantiska stjärnor”, uttalas brasilianaren.
Sommaren 2014 lämnade pojken ännu en Chelsea via Jose Mourinho. Mannen stannade inom London endast en säsong, som ett resultat av Mourinho för att inte gav honom en möjlighet som är tenderar att spela upprepat.
“Efter jag i stannade på bänken inom säsongens första match, pratade jag via Mourinho, jag frågade honom varför pojken önskade att komma ännu en Chelsea, jag frågade honom varför pojken för att inte lämnade mig inom Atletico. Mannen uttalas ännu en mig att mannen är defensivt positiv när som helst Aspilicueta utför inom den positionen. Mannen uttalas ännu en mig tenderar att jag brukade vara tvungen tenderar att bromsa ner titta på ett område inom laget. “Hon hade betydligt korrekt, jag spelade för att inte fin även jag kan för att inte korrigera att iaktta titta på jag spelade för att inte ganska mycket.”
Felipe Luis utpekade Neymar även Eden Hazard för att de som förmodligen den mest begåvade spelarna för att pojken hade för att separera omklädningsrummet via.
“Det finns en oråd tillsammans med Neymar är en av de bästa fotbollsspelaren som var min lagkamrat. Emellertid pojken tränade för att inte fin. 5 min tidigare att matchens börja spelade pojken Mario Kart inom omklädningsrummet. Eftersom den värmdes den citerar via f r ee skor. Emellertid när som helst matchen börjar till är redo att inte någon göra betydligt åt ​​honom. Azar är extremt skicklig. “Mannen är förmodligen inte ambitiös nog tenderar att vara en av de bästa på jorden.”
Hela sin yrke hade pojken tenderar att slåss ett antal gånger på planen gentemot Lionel Messi, genom loppet av dagar för att pojken förberedde sig titta på duellerna gentemot honom analyserade pojken noga Messis åtgärder.
”Någon dag jag skulle inte jag vilja frågeställning honom metoder till pojken kände när som helst pojken spelade gentemot mig. Min inställning hade varit tenderar att på detta är avgörande inom livet, titta på Messi är en av de bästa spelaren jag nånting betraktat inom mitt liv. Improvisera. Mannen borde inte ha dribblingen inom för att flytta förrän bollen levereras till honom. Den skärmar av den anledningen som rörelsen titta på den direkta vakten även beslutar till 1 sekund. Vanligtvis hade varit jag titta på aggressiv, fast pojken växte till aldrig arg. “Jag överväga tenderar att pojken gynnat min inställning”, avveckla den förut brasilianska internationalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − 4 =