Zlatans fru: En gång jag träffade honom märkte jag idioten i form av en massiv näsborr samt det finns en guldklocka

Zlatan Ibrahimovic lyssnar hela tiden fotbollsfans i form av sin extravagans samt “lockelse”, emellertid alternativt är mannen det finns en trogen make vara uppmärksam på Helena Seger, i form av vilken mannen råda över två söner.

Seger, 50, är ​​det finns en tidigare att på detta modell- samt marknadsföringsexpert, samt även om hon har varit 11 kalenderår tidigare råda över hon aldrig “utfört” rollen för att det finns en typisk fotbollsspelare. Hon erbjuder ibland intervjuer, emellertid avslöjar tenderar att mötet Zlatan det helt för att inte har varit kärlek omkring första anblicken.
”En gång jag träffade Zlatan har varit mannen 21 samt jag 32. Jag hade det finns en yrke samt summa pengar samt jag behövde inte någon fotbollsspelare som ett sätt att stödja mig. I sanning talat bör jag erkänna tenderar att mannen för att inte har varit min typ. Första gången jag märkte honom stoppade mannen mig på omfattande i form av sin Ferrari. Då märkte jag enbart en lura i form av en massiv näsborr samt det finns en guldklocka. Jag brukade vara på dåligt sinnelag samt startade skrika åt honom. “Jag överväga tenderar att mannen föredragen att anse.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − one =