det finns en trailer presenterar Cham Cham, den nya nedladdningsbara karaktären

SNK publicerade det finns en ny trailer från Samurai Shodown inom anledning från att anse sfärisk bordet mellan kampspelsförlag ungefär konferenser, för att hölls inom Japan de som mest uppdaterade timmarna, med avsikt att nuvarande Cham Cham, det finns en nedladdningsbar en personlighet som kan är benägna att det har varit det tillgänglig ifrån såväl som via den 16 mars 2021 titta på hela plattformar.

Förlaget meddelade dessutom är benägna att en av många de som oöppnade karaktärerna ifrån säsong 3 närma sig ifrån serien Skyldig av droger från Arc Program Works. Sorgligt även har inga huvudpunkterna lämnats.
Är faktiskt är den affärsmässig modellen titta på stridsspel moderna är någorlunda tydligt: ​​ett antal signal på lanseringslistan, via massor av fler tillagda hela de som närmaste åren. Tänk bara för att på vad för att hände via Street Fighter V eller Tekken 7 att förstå att anse. När som helst alla delar närma sig omkring även har SNK såväl som Arc Program Works dessutom antagen samma identiska ett sätt via massor av från deras deltar i.
Samurai Shodown kan vara hittade titta på PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia såväl som PC (Epic Games Store exklusivt). Det finns en integrerad en version titta på Xbox Series X såväl som S närma sig är benägna att lanseras den 16 mars. På PS5 är redo att den spelas inom bakåtkompatibilitet. Cham Cham-trailern står inom spetsen titta på nyheterna.

Leave a Reply