Mandzukic väntar på sin första “Milanoderbyt”

Den kroatiska anfallaren Mario Mandzukic har varit inom Stefano Piolos startuppställning se fram emot matchen med ursprung i hemmahörande i LE inom Belgrad i jämförelse med Red Star (2-2), emellertid det framstå som tenderar att han kommer redo på sitt första en blick inom den legendariska Milan “Milanoderbyt”.

Inom morgon utför Inter dessutom Milan det finns en match som kan vara en betydande mängd vital tillföljd av placeringen inom tabellen inom Serie A, dessutom kroatiska kommer inte att göra tenderar att spela tillföljd av det finns en benmuskelskada.
“Calcomercato” rapporterar tenderar att Manjo skadades inom Belgrad, så inom den 82: e minuten ägde rum inträffade Hakan Chalhanoglu komma in inom sfären inom hans ställe.
Titta på matchen i jämförelse med Inter Milan närma sig pojken tenderar att vara och använder inte en Ismail Benasser, för att dessutom skadades inom matchen via Zvezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 11 =