Sebastian Vettel säljer sina underbara sportbilar

Den före Formel 1-världsmästaren, den tyska motivkraften Sebastan Vettel, råda över beslutat tenderar att lossa ett antal resten av sina superbilar.

Vettel är det helt en enorm stjärna, de brukar det stora intäkterna inom Formel 1 gjorde att iaktta uppnåelig se framåt för att honom tenderar att göra det finns en rika men även riktigt spektakulära samling fordon. Infitniti hade ett antal specialversioner uppkallade efter Vettel, men även tysken valda ett antal de som största bilarna på planeten se framåt för att personlig bruk. Däremot mannen råda över är faktiskt beslutat för att separera genom användning av sig resten av åtta fordon som inte är det ett billigt, men även somliga råda över redan sålts. De som finns hela inom Schweiz genom vilket dem är registrerade men även genom vilket skatter råda över betalats på dem.
Först på listan är LaFerrari, det finns en 2016-modell för att representerar ett mirakel med ursprung i hemmahörande i Maranello. Den är lackerad inom rött men även interiören låta svart. Den den här typen bilen råda över redan sålts men även råda över fodrad bara 490 km. Annonsen anger tenderar att den är rikt utrustad.
Listan rymmer dessutom Enzo-modellen, för att är också inom bra situationskläder, som inte är ovanligt ta hänsyn till de som källor för att finns se framåt för att den gynnade Seb. Denna bilen tillverkades 2004, dock räckte hur som helst bara en 790 km.
Den nya ägaren råda över redan hittats resten av Ferrari F50, för att tillverkades 1996 men även råda över rest 6 940 km.
Bland de många extra moderna modellerna är den gula men även ovanliga Ferrari F12 TDF för att Vettel ber i fråga om det finns en dryg miljon dollar se framåt för att. Den är rikt utrustad men även körsträckan är 1200 km.
Såväl som erbjuds det finns en 2015 Ferrari 458 Speciale inom svart genom användning av gula bromsok men även {grå} linjer. Denna bilen råda över rest drygt 3800 km.
Mercedes-Benz SL65 AMG Back Series tillverkades 2009 men även utställning 2800 km inom timmen.
På den finns dessutom det finns en fantastisk silver Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing genom användning av det finns en körsträcka på 6 928 km.
Slutlig på listan är BMW Z8 Roadster 2002 genom användning av 21 700 km körd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 6 =