Manchester City förflyttar 10 poäng klart på toppen från Premier League

MANCHESTER CITY Gå 10 poäng klart överst inom Premier League efter seger inom Everton
Manchester City råda över öppnat det finns en formidabel 10-punkts ledning på toppen från Premier League ikväll (onsdag 17) dessutom utökat sin otänkbara rekordlöpning, via sin 17: e seger inom rad, bort ytterligare Everton på Goodison Park, via det finns en spektakulära 70 centinnehav hela så mycket som matchen.

Phil Foden satte City oblyg efter 32 min, hans 11: e mål som vänta säsongen, via hans körning för att tog en enorm avböjning med ursprung i hemmahörande i Seamus Coleman, eftersom den hände det finns en touch från framgång ytterligare Evertons ett sätt, då Lucas Dignes välgjorda halvvolley träffade stolpen dessutom studsade kommer in med ursprung i hemmahörande i Richarlisons knä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =