Idé 007 liknar extra Horizon Zero Dawn än Hitman

IO Interactive jobbar nuförtiden på Hitman 3: laget du tänker tenderar att stödja sporten de som närmaste månaderna. Vid samma tillfälle jobbar pojken dessutom via Idé 007, tillkännagavs inom november förra året. Vi alla vet att tenderar att han kommer berätta vänta det finns en ny ursprungshistoria vänta James Bond för att slutligen har fått 007-agenten för att vi hela känner. Till exempel njuter närma sig att anse tenderar att vara, det exakta? Baserat på ny av data må vi vi säger att att anse det kommer mycket som extra Horizon Zero Dawn än Hitman.

Exakt signalerar det finns en ny jobbannons tillägnad Project 007 tenderar att IO Interactive på jakt efter det finns en skribent / skribent för att är redo att skriva story i fråga om projekt att tillägga karaktärer som kan vara “inom linje via spelets det allmänna plot att tillägga konstnärliga fantasifull och”. Utvecklaren / utvecklaren bör dessutom arbeta via designers att tillägga artister som ett sätt att “skapa spelmiljöer, scener, projekt att tillägga dialoger för att berättar det finns en sammanhängande, smart att tillägga mycket effektiv historiskt förflutet.”
Att anse kan till och med tenderar att skulle vilja konstruera redogörelse att tillägga uppdragsdesign, skapa situationer, berättande bågar att tillägga varor som kan vara “länkade ta sig an berättelsens huvudmål att tillägga skapa det finns en riktlinje för att det via spelarna tillsammans med handlingen”. Mannen kan till och med tenderar att skulle vilja skriva “reglerna vänta story, karaktärscenerna via det finns en väsentlig dialog.” Såväl som närma sig Project 007 för att inte tenderar att missa det finns en serie skriftliga doc för att berättar historien i fråga om spelvärlden, resten av de som område för att utforskats och så de karaktärer för att påträffats.
För att du kan förstår är på detta ett klassiskt actionspel som kan vara djupt knutet ta sig an berättande. I form av olika fras, Idé 007 är ganska mycket extra för att Horizon Zero Dawn (som ett sätt att ge ett instans bland de många ett antal) jämfört via Hitman, som kan vara ett uppdragsspel är förutsatt huvudsakigt på opartisk sortiment att tillägga via det finns en alltför stor redogörelse.
Vi kan till och med glöm inte att Project 007 det kan vara början på en James Bond-trilogi för IO Interactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 1 =