Barcelona närma sig att leverera Pjanić ta sig an Inter semestertiden

Vårt ess med ursprung i hemmahörande i Barcelona Miralem Pjanić är redo att lämna Camp Nou inom sommarsäsong, efter att pojken är att iaktta flyttade ta sig an Spanien se fram emot sex månader eftersom den. Baserat på plikt även har Barcelona se fram emot avsikt tenderar att för att använda sig av vår landslags mittfältare se fram emot ett nytt byta resten av entusiastisk spelare.

“Calciomercato” rapporterar tenderar att katalanerna gång närma sig tenderar att gå ta sig an Inter-anfallaren Lautar Martinez, se fram emot vilken de kommer erbjuda Pjanić samt Junior Firp (Junior).
Martinez även har länge varit en mega vilja med ursprung i hemmahörande i den berömda katalanska klubben, samt ta hänsyn till tenderar att Inter ber i fråga om 111 miljoner euro se fram emot honom, även har Barca inget annat av olika än att leverera ett byte.
Att markera återstår tenderar att låt oss i fråga om Inter närma sig tenderar att gå genom användning av till 1 sådan köp och sälj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 14 =