Portugisiska experten Romas-tränare är bra men vi måste vinna

0

[ad_1]

Roma-tränaren Paulo Fonseca uttalas tenderar att konflikten i form av portugisiska experten Romas-tränare är bra men vi måste vinna. representant anfallare Edin Jack det finns en sak från att iaktta dagen före detta.
– Utfärdar i form av Jack råda över lösts sin helhelt – uttalas Fonseca inom tillkännagivandet från den primära matchen inom den sextonde finalen inom European League i form av Braga.
– Jag märkte ett och annat match från dem, synnerligen den i opposition att Sporting även Porto. De visar att det finns en fin de brukar utför rolig fotbollsfolks. Vi behöver vinna, å andra sidan att iaktta har fått det finns en extrem match, jag varnade hela – uttalas den portugisiska experten.
Mannen tillade tenderar att pojken aldrig hade varit rädd med avsikt att behålla vistelser på bänken även tenderar att pojken hade varit är inte nöjd i form av den aktuella delen från säsongen.
– Jag kände aldrig tenderar att jag brukade vara inom farlighet. Vi är de 3:e, även massor av råda över sagt tenderar att vi ligger på 6:e eller 7:e tillräckligt med utrymme. Vi utför fin även vi är de motiverade tenderar att att reagera liz e vårt mål som tenderar att återvända ta sig an Champions League – uttalas Fonseca.

[ad_2]

Leave a Reply