Eurosport: Tottenham råda över två alternativ i fråga om Mourinho avgår

Tottenham via Jose Mourinho, ungefär ett händelse låg de som högst citerar inom Premier League, fast inom den 25: e omgången närma sig de som komma in med ursprung i hemmahörande i nionde tillräckligt med utrymme. I alla fall se fram emot tillfället är Mourinhos placera inom klubben säker, fast Tottenhams första man, Daniel Levy, råda över resultat i ta sig an december från säsongen att slutgiltigt avgöra i fråga om portugiserna ska hållas på bänken, i alla andra fall närma sig Spartanerna för att gå in inom det efterföljande liga via det finns en ny chef.

Eurosport rapporterar tenderar att Levy, i fråga om mannen för att inte behåller Mourinho, råda över två av olika inom åtanke se fram emot det finns en ny manager. Tydligen störde jag mig för att inte så en alltför stor mängd från summorna för att se fram emot Gareth Bale samt hans favoritspelare Dele Ali.
I förhållande till Levys vilja i fråga om det finns en ny finns att markera bara för att två namn, Julian Nagelsman samt Brendan Rodgers.
Nagelsmann gör ett fin jobb inom Leipzig, fast visst är han oavbrutet anslutet ta sig an Real Madrid, under tiden som Rodgers råda över etablerat ordning inom Leicester samt råda över avvisat ett förslag med ursprung i hemmahörande i Levy för att manövrera för ta sig an Tottenham.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − nine =