The Last of Us, det finns en lapp vänta att anse historiska bugg resten av att anse avskärda för att flytta närma sig ifrån fansen

The Last of Us den råda över utforskats vida och därav vida, dock inom sin 8-åriga historiskt förflutet råda över den hela tiden bibehållit det finns en konstig bugg gömd inom, är redo att krascha systemet i fall du interagerar genom användning av dem kapade huvuden på ett visst tillvägagångssätt, och därav till sist har varit på detta svårigheten löst resten av följare hela genom ett modig.

Märkligt nog är buggen dessutom nuvarande inom The Last of Us Remastered och därav förblev oförändrad fram till denna punkt dessutom visa att anse egentligen för att inte är ett uppenbar svårigheten, ändå jämnt kringgås hela genom tenderar att för att inte utövaspecifik åtgärd att anse utlöser att anse, dock säkert följare som kan vara speciellt dedikerade ytterligare saken önskade att ändå korrigera den är faktiskt historiska ofullkomligheten.
Se fram emot dem för att för att inte jag vet att vad det är det, dyker felet bara citerar genom loppet av extremt extraordinärt speciella förhållanden: i fråga om det finns en smittad speciell person dödas resten av halshuggning genom loppet av det finns en scen eller inom vilket instanser för att i ändå hela genom det finns en NPC eller artificiell intelligensåtgärd, förblir hans i mpo rtant inom scenariot och därav är redo att utlösa felet inom säkert villkor.
I fråga om kasta betydligt i jämförelse med att anse avskurna för att flytta (det finns en tegelsten, det finns en flaska eller vad för att i ändå) a krascha metoder för att att direkt avslutar sporten och därav hindrar att anse sin helhelt. Det finns en riktigt nyfiken tillfälle för att råda över legat inom avkopplingsmål inom The Last of Us genom loppet av hela dessa kalenderår, utan ut en att anse Naughty Dog ingripit som ett sätt att fixa felet.
A inofficiell lapp hände av den anledningen som ifrån användarna: modder illusion0001 råda över kollektivt genom användning av youtubern ZEROx arbetat genom användning av tenderar att rätta ytterligare problemet och därav lanserad det finns en patch, för att ändå bara för att kan vidtas på PS3 och därav PS4 modifierad hela genom jailbreak, så vi kommer inte att göra att leverera och extra detaljer om att anse.
Det är det emellertid ett fascinerande jobb, dessutom som ett sätt att att anse krävde betydligt undersökningar resten av modders: det fungerar som i fråga om de som för att inte det exakta råda över hittat argumenten till kraschen, dock på detta är redo att härledas ifrån sanningen det att anse avskilda för att flytta resten av sporten betraktas ett ifrån den ene den andre, under vilket att anse emellertid för att inte finns ett antal skyldigheter att minnas hantera med kollisionen genom användning av ett varor. På på detta tillvägagångssätt letar sporten efter informationen för att för att inte finns och därav kraschar, i alla fall inom tolkningen resten av modderna.
Bara för att på den primära The Last of Us för att nu har vi en betraktat de som mest uppdaterade de gånger a Italiensk fangjord kortfilm tillägnad Joel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =