Alaba meddelade – Efter 13 kalenderår avgår mannen Bayern

David Alaba meddelade tenderar att mannen efter 13 kalenderår närma sig för att avvika för Bayern München inom den tipsa från säsongen.

“Jag bestämde mig med ett syfte att prova betydligt nytt. Jag ska för att avvika för klubben efter säsongens stängning. “Att markera hade varit för att inte frivolöst se fram emot mig tenderar att fatta på detta val, jag tillbringade 13 kalenderår denna sort, den denna sort klubben är en avgörande del från min yrke”, säger Alaba.
David Alaba, ungefär 16 års ålder, gick genom användning av inom Bayern München 2008.

I rad med media även har Alaba kommit överens genom användning av Real Madrid i fråga om tenderar att mannen snabbt närma sig att notera ett kontrakt genom användning av den “kungliga klubben”. Journalisten Fabrizio Romano meddelade tenderar att Alaba närma sig att notera ett kontrakt resultat i ännu en 2025 genom användning av Real.
Kontra på detta säger från Romano hävdar portalen “90min” tenderar att de äldsta i riktning bort Chelsea fram till denna punkt även har lämnat ett formellt erbjudande ännu en Alaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =