Schwarzenegger hyllade den legendariska lyftaren Vlasov

Hollywood-mega-stjärnan Arnold Schwarzenegger hyllade sin idol, den legendariska sovjetiska tyngdlyftaren Yuri Vlasov, för att dog på lördag 85 kalenderår tidigare.

Schwarzenegger, för att vände kallas kroppsbyggare inom Österrike tidigare än mannen flyttade ytterligare Förenta staterna att kunna utvecklas till skådespelare och därav guvernör inom Kalifornien, utnämnde upprepade gånger Vlasov för att en av många de som individer som imponerade honom inom livet.
Vlasov vunnit 4 världs- och 6 eu titlar, satte 31 världsrekord och därav vände den primära tyngdlyftaren för att lyfte större än 200 kg. Pojken vunnit guld omkring OS inom Rom 1960 och därav silver 4 kalenderår på ett tag inom Tokyo. Efter du kommer att behöva gått inom pension vände mannen skapare i form av ett dussin publicerade romaner.
Schwarzeneggers introducerade österrikaren vänta Vlasov omkring VM 1961, varje gång mannen bara för att hade varit 14 kalenderår tidigare, och därav varje gång mannen besökte Moskva 1988 gick mannen ytterligare sin idol.
”Yuri Vlasov lärde oss för att inte är benägna att” inte möjligt ”bara för att är ett fras. Pojken hade varit den primära den som lyfte 200 kilo och därav imponerade mig efter jag i träffade honom för att det finns en ung tyngdlyftare 1961. “Visst är han personen som för att gjorde mig ytterligare vad jag”, skrev Schwarzenegger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 3 =