förvärvet från ARM motsätts från Qualcomm som kan vara nervös titta på Förenta staterna

Processen titta på godkännande från bosättning förvärv mellan Nvidia och därav ARM mannen är redo att ha hittat ett annat svårigheter. Vara uppmärksam på och därav via den amerikanska teknikjätten Qualcomm jag skulle inte för att inte undersöka optimistisk på den denna sort affären. Bland anledningarna ytterligare tenderar att teknikföretag oroar sig förmodligen den mest är tenderar att på detta förvärv är redo att ge Förenta staterna ett nytt krigsredskap, inom handelskriget via Kina.
ARM är i själva verket fakta det finns enBrittiskt som företag kontrolleras från den japanska teknikjätten SoftBank och därav är därefter dessa dagar för att inte utomhus den amerikanska regeringens direkta kontroll, för att för att inte är redo att begränsa dess kontor. I fråga om40 miljarder dollar förvärv av ARM av Nvidia jag skulle inte genomgår, fast Förenta staterna kan för att använda sig av den berömda GPU-tillverkaren som ett sätt att begränsa ARM, för att dessa dagar, vi ha i åtanke, erbjuder ganska mycket av från de som intellektuella egenskaperna bakom cirka 95% från processorerna för att finns inom smartphones.
Ett perspektiv för att tydligt skrämmer ganska mycket av från Kina producenter för att Huawei, för att redan är mycket slagen från på detta handelskrig, fast tydligen dessutom Qualcomm, den modern amerikanska chiptillverkaren. Så en alltför stor mängd tenderar att affärsrörelsen jag skulle inte ha kontaktat Federal Trade Commission, Eu kommissionen, UK Competition and Markets Authority och därav den från Kina statsförvaltningen titta på marknadsreglering som ett sätt att vi säger att tenderar att det finns emot förvärvet.
Exakt nu är att iaktta därefter utredningar som ett sätt att uppfatta genomförbarheten från operationen flyttade de som ytterligare del 2, fast att iaktta bör ändå förmedla ett antal månader tidigare än Nvidia, ARM och därav SoftBank är redo att av tillverkning den viktiga dokumentationen.
I överensstämmelse med Nvidia, ändå, att iaktta borde inte vara ett par svårigheten, ta hänsyn till tenderar att den å ena sidan för att inte råda över titta på avsikt att byta ARMs affärsmodell och därav alternativt syftar den ytterligare tenderar att skapa ett gigantiskt teknologihub inom UK, för att varje bara för att skapar fördelarna med titta på de som inblandade parterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 20 =