Australian Tennis Open använder inte en åskådare med ursprung i hemmahörande i lördag 13

Australian Tennis Open använder inte en åskådare med ursprung i hemmahörande i lördag 13
Daniel Andrews, statsministern inom delstaten Victoria, råda över beslutat i fråga om nya restriktioner inom staten, efter är benägna att ett nytt utbrott från den brittiska koronavirusstammen hittades på ett utväg inom Melbourne, att tillägga tAustralian Open tillåta för att inte åskådare med ursprung i hemmahörande i imorgon, lördag 13.

Spela på Rod Laver Arena närma sig är benägna att hålla det uppe för att avsiktligt, i form av den föreskrivna programmeringen, titta på är faktiskt begränsar de som nya känna sin begränsning bara för att närvaron från åskådare, i form av den primära lördagen inom turneringen traditionellt betraktat en av trafikerade, som ett resultat av det är det 3:e omgången, en gång de sådd spelarna oundvikligen närma sig börja dela tävla i opposition att o ne en annan.

Till minst en presskonferens nuförtiden, fredag, sade Andrews: ”Mega att tillägga små professionella sportevenemang närma sig bara för att är benägna att fungera för att det finns en det traditionella administrativt centrum bör kommer inte att göra är benägna att fungera för att ett underhållningsevenemang som ett resultat av att iaktta för att inte närma sig är benägna att det har varit det någon person tittare. Arbetet kan också är benägna att reduceras vara uppmärksam på ett minimum i form av avsikt att ta hand om det finns en viss atmosfär ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − four =