Lavins brutala fest räknade Janis ta sig an 47 poäng

Janis Adetokumbo, Zack Lavigne, Luka Doncic, Kyrie Irving såväl som LeBron James markerade natten individuellt inom NBA League.

LeBron James slog det finns en trepekare inom matchens kvarvarande, vilket gjorde att iaktta uppnåelig titta på Lakers är benägna att hålla på segern genom Oklahoma 114: 113. Wesley Matthews löste matchen via det finns en trippel inom uppföljaren. LeBron avveckla matchen via 25 poäng.
Zack Lavigne strålade inom Chicagos seger 129-116 genom New Orleans. Lavin fick 46 poäng (trippel 9/14) såväl som lagkamrat Kobe White fick 30 poäng (åtta tripplar). Levin såväl som White gick komma in inom NBA-historien för att de som första lagkamraterna för att gjorde åtminstone åtta trepekare inom ett njuter. Zion Williamson står stolt inom New Orleans via 29 poäng.
Dallas slog Atlanta minimalt 118: 117. Luka Dončić ledde laget via det finns en trippel-dubbel (28 poäng, 10 returer, 10 assist).
Brooklyn, grund av Kyrie Irving, bröt det finns en tre-match förlorande rad. Irving gjorde 35 poäng inom Brooklyns seger 104-94 genom Indiana.
Den väsentligen den mest intressanta matchen spelades från Phoenix såväl som Milwaukee. Phoenix firade via 125: 124 såväl som bröt Milwaukee-serien via 5 segrar. Adetokumbo strålade i jämförelse med Milwaukee via 47 poäng såväl som 11 returer. Greken hade ändå inget lösningar titta på Devin Booker (30 poäng) såväl som Chris Paul (28 poäng).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 9 =