Real och använder inte en Marcelo på planen via Atalanta inom Champions League

Spanska fotbollsmästarna Real Madrid råda över mega skadeproblem tidigare att den primära matchen inom åttondelsfinalen inom Champions League gentemot italienska Atalanta, borta den 24 denna månad.

Madrids Zinedine Zidane kommer inte att göra ha förmågan att träna ut via försvararna Sergio Ramos men även Marcelo vänta den matchen, för att skadades inom gårsdagens 2-0-seger gentemot Getafe inom La Liga.
Den brasilianska vänsterbacken lämnade matchen inom den 66: e minuten efter sarga på bladet på hans ben, men även spanska “Marca” skriver tenderar att pojken skulle vara på marknaden inom lineupen inom 20 dagar.
Ett men verkar större svårigheten vänta “Kings” är tenderar att de som för att inte lång sikt är redo att är beroende av tjänsterna med ursprung i hemmahörande i Dani Carvajal, Fede Valverde, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Rodrigo men även Lucas Vazquez.
Att markera råda över bekräftats förr i tiden tenderar att kapten Ramos närma sig tenderar att missa varje matcherna gentemot laget med ursprung i hemmahörande i Bergamo, men även Zizu hoppas tenderar att som ett minimum ett antal dessa ivrig spelare närma sig ha förmågan att träna ut via returmatchen för att planeras den 16 mars inom Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + nine =