PS5 DualSense, den bakre bakre knappen närma sig genom användning av tillbehöret?

Dessutom se fram emot DualSense resten av PS5 det kan utgöra det finns en ankomst anknytning ha förmågan att inklusive ännu en tillbakaknapp för att vi dessutom märkte på DualShock 4, är förutsatt till minst en patent inte för länge sedan inspelad resten av Sony.

I verkligheten även har ett nytt doc ifrån Sony dykt citerar inom databasen ifrån Världsorganisationen se fram emot immateriella rättigheter, inspelad den 4 februari, genom användning av hänvisning ännu en det finns en “maskin öka se fram emot styrenheter genom användning av anpassningsbara förinställningar “, vars definition låta affiliate- genom användning av det finns en ny variant resten avbifogad fil redan sett på PS4.
Baserat på dokumenten hade Sony redan ansökt i fråga om registrering den 29 juni 2020, ett signal på är benägna att tydligt projektet redan även har pågått genom det finns en ett tag fast att anse förväntades ändå är benägna att att anse jag skulle inte anlända efter PS5-lansering.
Ta hänsyn till de som utmärkta lösningar för att mottagits resten av Back Button Attachment lanserad på PS4 se fram emot DualShock 4, förväntade sig ganska mycket av redan är benägna att låt oss den den här typen enheten integrerad inom PS5: s normal DualSense-design, fast för att nu har vi en betraktat är den nya styrenhetens baksida tom som ersättare.
Dock, redan göra en ersättning för de som ganska mycket av nya funktioner i DualSensejag skulle inte tillägget resten av den integrerade bakåtknappen kanske ha fått priset på tillverkning av och därav främja resten av den nya enheten är benägna att stiga se fram emot en alltför stor mängd, genom användning av Sony för att eftersom den valt att annonsera för den individuellt och därav ge användarna att föredra i fråga om de som behöver köpa den eller för att inte.
Inom vilket instanser för att i ändå väntar vi på betydligt förtydligande inom problemet, göra en ersättning för är benägna att att anse för tillfället bara för att är det finns en hypotes för att utgår ifrån en form patent, för att regelbundet för att inte innebär betydligt det helt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − seven =