Så den här typen är redo att det finns en en samtida en version resten av Škoda 1203 husbil söker

Škoda presenterade begreppet som återuppliva sin 1203-husbil hela genom att indikera det finns en rendering resten av en av många dess designers för att skapats för att del av Icons Get a Makeover-projektet.
Den moderna versionen resten av 1203, en omtyckt industriellt mångsidigt bilar som var inom tillverkning av inom det bara om 30 kalenderår, är skapandet resten av Daniel Hayek, det finns en tjeckisk designer för att designar användargränssnitt vänta Škoda.Hayeks fantasifull och det finns en 1203 husbil via ett popup-tak är förutsatt på Volkswagen Transporter-plattformen. Pojken uttalas tenderar att att anse kan vara ett elfordon för att jag skulle inte förvärva område, vilket öppnar nämner sannolikheten tenderar att modellen baseras på MEB-plattformen vänta elfordon för att för användning inom ett forskningsprojekt med tanke på återuppliva Volkswagen Microbus genom användning av 2022 ID Buzz-modellen.
“Jag behövde tenderar att designen jag skulle inte nuvarande tenderar att att anse har varit samma identiska bilar, å andra sidan för att inte vänta retro. Jag designade ett modernt bilar för att hyllar legender,” uttalas Hayek.
Pojken valda Škoda 1203 som ett resultat av hans farföräldrar hade modellen, såväl som att anse har varit dessutom att anse första fordonet för att pojken körde för att 15-åring på familjens gård.
Den nya 1203 är för tillfället enbart en designstudio såväl som det finns inte ett dyft för att tyder på tenderar att Škoda närma sig att ge den, å andra sidan Hayek medgav tenderar att den även har potential.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + eleven =